viernes, 23 de mayo de 2008

XV Cursa de la Sanitat Catalana

www.gencat.cat/ics/germansrias/cat/cursa.htm

Treballadors d’hospitals i centres d’atenció primària de tot Catalunya participaran divendres 23 de maig en la cursa atlètica de la Sanitat Catalana, que aquest any celebra la seva catorzena edició. Els participants hauran de córrer uns deu quilòmetres al voltant de l'hospital Germans Trias.

Durant tot el circuit, els participants trobaran diversos llocs d'avituallament, que seran assistits per voluntaris de l'hospital. Agents de la Guàrdia Urbana i un servei mèdic equipat amb una ambulància vetllaran per la seguretat dels assistents.

El tret de sortida es donarà a les 12:30. Està previst que tots els corredors hagin arribat a meta a les 14:00. Un cop finalitzada la prova, a les 14:30, la direcció del centre oferirà un refrigeri als participants i als membres de l’organització i, posteriorment, tindrà lloc l'acte de lliurament de trofeus als guanyadors. Com en anys anteriors, l’acte comptarà amb la presència d’autoritats de l’Ajuntament de Badalona i del Departament de Salut.

Els premis es divideixen en diferents categories. Primers, segons i tercers classificats de la categoria individual absoluta masculina i femenina. Primers, segons i tercers classificats per equips de categories masculina i femenina. Primers, segons i tercers classificats veterans de categoria masculina i femenina. També es lliurarà un altre premi al primer i a la primera classificats de l'hospital Germans Trias i al corredor i la corredora de més edat, i un premi d'accèssit al millor temps dels corredors de 50 o més anys i de les corredores de 45 o més anys. L’any passat van participar 170 professionals de la sanitat catalana, d’un total de 250 inscrits.

Este es el resum oficial.
Yo por mi parte puedo contaros mi pequeña esperiencia, ha sido de una cursa bastante dura, he tardado en recorrer los 10Km en 58 mín y 20 segundos, que ha sido bastante más lento que el ao pasado aunque también  es verdad que estaba bastante apurado y las pruebas que habia echo eran bastante ridículas, espero poder arreglarlo para el año siguiente.
Lo bueno es que un compañero (zelador) se ha echo con el primer puesto del hospital, y el séptimo de la general, y después me he colado en la entrega de premios, por equipos (aunque no creo que haya contribuido mucho) que hemos quedado terceros.


No hay comentarios: